Excavari - Transport - Macarale

 

Firma excavari, transport, macarale, Rungis SRL a fost infiintata in anul 2003 cu capital privat 100%, avand la inceput o activitate mai restransa, respectiv spalatorie auto si vulcanizare auto, la punctul de lucru din localitatea Ileanda judetul Salaj. In anul 2007, cu un numar de 6 angajati, o autobasculanta si un buldoexcavator, firma s-a axat pe lucrari de constructii, retele de apa si canalizare.

Servicii / Servicii auto si camion

Spalatorie si Vulcanizare Auto si Camioane – Statie GPL

SPALATORIE AUTO SI CAMIOANE

Spalatoria auto este amplasata tot la punctul de lucru din localitatea Ileanda, judetul Salaj, situata direct pe E 58, la 40 km de localitatea Dej si la 50 km de localitatea Baia Mare, aceasta dispunand de 2 boxe pentru spalat autoturisme si o platforma betonata pentru spalat camioane.

VULCANIZARE AUTO SI CAMIOANE

Vulcanizarea auto dispune de utilaje performante de de jantat pentru autoturisme, cu jante cu diametrul de maxim 22”, iar pentru camioane si utilaje industriale si agricole pana la 46”. Se ofera servicii de vulcanizare la rece pentru orice tip de anvelopa sau camera de aer. Pe stoc gasiti aproape orice tip de anvelope auto, cu diametrul intre 13” si 16”, iar pentru alte dimensiuni, pe baza de comanda ferma, se poate livra in maxim 4 zile, aproape orice tip de anvelopa. Pentru clientii fideli, se ofera inclusiv serviciul de depozitare a anvelopelor intre perioadele de sezon (iarna- vara), fara taxa. Atat clientii spalatoriei auto cat si cei ai vulcanizarii auto dispun de un spatiu de parcare de 3000 mp si internet.

STATIE G.P.L.

Servicii de alimentare cu GPL pentru autovehicule care detin instalatie de alimentare cu GPL. Statia este amplasata la punctul de lucru din localitatea Ileanda, judetul Salaj, fiind singura statie GPL care se afla intre orasele Dej si Baia Mare, pe soseaua E 58.