Excavari - Transport - Macarale

 

Firma excavari, transport, macarale, Rungis SRL a fost infiintata in anul 2003 cu capital privat 100%, avand la inceput o activitate mai restransa, respectiv spalatorie auto si vulcanizare auto, la punctul de lucru din localitatea Ileanda judetul Salaj. In anul 2007, cu un numar de 6 angajati, o autobasculanta si un buldoexcavator, firma s-a axat pe lucrari de constructii, retele de apa si canalizare.

Servicii / Canalizare

Servicii Complete Canalizare

SC RUNGIS SRL ofera servicii complete pentru retele de canalizare si apa. Cu o experienta de peste 10 ani in acest domeniu, putem spune cu adevarat ca suntem” la noi acasa”, cum se spune, adica stim unde este inceputul si unde este sfarsitul. Avand un personal pregatit pentru acest tip de lucrari si utilaje adecvate pentru acest tip de sapaturi, putem realiza orice tip de canalizare exterioara cu diametrul incepand de la ø110 pana la ø 500, cu adancimi de lucru de pana la 6 metri, retele de apa exterioare cu diametrul de maxim ø 315.

Chiar daca suntem o firma mica pentru aceste servicii, dispunem de o dotare tehnica si profesionala buna, am avut onoarea sa lucram pentru firme mari in acest domeniu, din tara si din strainatate, pentru ca acolo unde altii se opresc, incepem noi.